Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp, Amstelveen, De Kwakel, Kudelstaart, Aalsmeer, Nieuwkoop, Hillegom, Haarlem, Heemstede, Nieuw-Vennep, Bovenkerk, Ouderkerk aan de Amstel, Rijsenhout, Leimuiden, Ter Aar, Koteraar, Langeraar, Nieuwveen, Rozenburg, Nes aan de Amstel, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Alphen aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Lisse.


Geerland 72, 1433 JT Kudelstaart (gemeente Aalsmeer)
KvK 55781187
Magnetiseur-Aalsmeer

Burn out / stress


Uw burn-out verhelpen


Een magnetiseur verhelpt lichamelijke & psychische klachten. De magnetiseur richt zich op blokkades die lichamelijke en/of psychische klachten veroorzaken zoals een burn-out. De magnetiseur verhelpt deze klachten door u te magnetiseren.
(bron magnetiseur-aalsmeer.nl)

Hoe ontstaat een burn-out


Een burn-out ontstaat door langdurig (vaak jarenlang) onder druk/stress te leven. Enkele voorbeelden die kunnen leiden tot een burn-out zijn: langdurig op uw tenen te moeten lopen op het werk, onzekerheid of uw baan behouden blijft, geen fijne privésfeer, groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en de neiging hebben tot perfectionisme, mee moeten gaan met sociale media, te veel geprikkeld worden door grote hoeveelheden informatie en nieuws
(bron Ggznieuws.nl2018)

Verschil burn-out en stress:


De belangrijkste verschillen tussen stress en burn-out zijn de mate van uitputting en de duur van het herstel. Een overspannenheid ontstaat als er in een relatief korte periode van een aantal maanden teveel van je verwacht of geëist wordt. Een rust periode van ongeveer 6 weken is vaak voldoende om weer in balans te komen.

Een burn-out ontstaat wanneer iemand jarenlang over zijn grenzen is gegaan en zelfs de reserves zijn opgebruikt. Hierdoor komt iemand in een toestand van totale uitputting en zijn er serieuze uitvalverschijnselen, zoals niet meer in staat zijn tot simpele huishoudelijke taken, geen energie meer hebben om te wandelen (laat staan sporten), geen prikkels meer kunnen verdragen (feestjes, TV kijken) en zich niet meer kunnen concentreren.

Psychische burn-out klachten


Concentratieverlies
Besluiteloosheid
Angst- en paniekklachten
Geheugenproblemen
Snel ergeren (aan jezelf en andere)
Machteloosheid
Opgejaagd gevoel
Neerslachtig
Sneller agressief
Futloos
Onzeker voelen

Lichamelijke burn-out klachten


Constante moeheid
Slapeloosheid
Gevoel van uitputting
Pijn in de spieren
Nek- en schouderpijn
Spanning op de buikstreek
Hoge ademhaling
Geen of weinig zin in seks
Snel moe of grieperig
Darmproblemen
Hoge hartslag
Hoge bloeddruk

Schrikbarende statistieken burn-out


Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 14 procent van de werknemers meldt jaarlijks burn-outklachten. Zo’n 5 procent van de beroepsbevolking komt als gevolg daarvan langdurig thuis te zitten. Een fikse burn-out leidt gemiddeld tot 242 dagen verzuim. De jaarlijkse verzuimkosten gerelateerd aan een burn-out worden begroot op 1,8 miljard euro. Dat berekenden het CBS, TNO en Arboned. Ieder jaar nemen de zieke werknemers die aan het burn-out lijden toe.
(bron nrc.nl2017)

Ervaring van mijn klanten


“In 2011 een CVA gehad maar na 3 maanden thuis hersteld te zijn ( dat dacht ik ) weer gaan werken eerst op therapeutische basis en daarna gewoon weer 24 uur .
Dat ging dan 6 tot 7 maanden goed en dan kwam de man met de hamer langs , dus weer na de arts en weer onderzoeken en dat ging zo maar door totdat ik in Sept 2017 werd opgenomen met een hartslag van 156 slagen per min. terwijl ik lag te slapen.
Mijn lichaam gaf nu gaf nu aan: stop neem rust anders gaat het niet goed. Ik raakte in een burn-out terecht, kreeg paniek aanvallen was het vertrouwen in mijn lichaam kwijt

Door de huisarts werd ik verwezen naar een psycholoog. Maar met een wachtlijst van 10 weken zat ik thuis en kwam ik nergens meer. Mijn wereld werd steeds kleiner en ik durfde steeds minder uit angst voor een paniek aanval ,

Na weken van wachten, onbegrip en dikke muren kwam ik via een familielid bij Roger terecht. Ik belde woensdag en kon meteen de volgende dag terecht. Hij vertelde dat mijn hoofd helemaal vol zat en dat ik een zware burn-out leek te hebben.
Roger heeft me geadviseerd om 2 x in de week te komen en echt, ik voelde na 5 behandelingen dat het in mijn hoofd lichter werd. Hij heeft me weer op weg geholpen .
Ik ben er nog lang niet maar Roger heeft me wel een goede zet in de richting gegeven. Het is ook fijn om te weten dat, als ik me weer wat minder voel, ik altijd bij hem terecht kan.

Als je net als ik tegen muren aanloop en je lichaam zegt stop, schaam je niet en bel Roger! Hij heeft me écht geholpen waardoor ik beetje bij beetje weer kan genieten van mijn leven en zelfs weer een paar uurtjes kan werken.”

“Na een jaar vol ellende (burn-out door te lang, te hard werken en daarna nog twee geliefden verloren) had ik een ernstig slaapprobleem. Uren wakker liggen, piekeren en niet in slaap kunnen komen. Van alles heb ik geprobeerd, tot ik via via bij Roger terecht kwam.
Roger is een hele vriendelijke, rustige en totaal niet zweverige man. Hij heeft absoluut een speciale gave want na een aantal sessies begon ik het effect al te merken. Het is zo ongelofelijk en ik ben erg blij dat ik eindelijk beter slaap en ook weer veel beter in mijn vel zit! Ik pieker minder en voel me goed, eindelijk na een lange tijd. Ik ben Roger erg dankbaar hiervoor en kan hem bij iedereen aanraden”

“Na een paar heftige jaren met grote levensgebeurtenissen (waarin ik wel gewoon vol bleef doorwerken als zelfstandige) voelde ik dat het even echt 'op' was. Natuurlijk had ik het nodige aan pillen, poeders en coaching geprobeerd, maar niets gaf een blijvende 'boost'. Via via kwam ik bij Roger terecht die me fantastisch heeft geholpen. In het begin merkte ik nog weinig (behalve dat ik intens zat te zweten wanneer hij me magnetiseerde), maar al snel begon ik meer energie te voelen. Intussen gaat het stukken beter en heeft zelfs een recente verhuizing geen grote terugslag gegeven. Van alles gaat stukken beter: slapen, concentratie, energie en humeur. Ik zou hem dus van harte aanbevelen.
Magnetiseur-Aalsmeer
Magnetiseur Aalsmeer op Facebook
nieuws / tips