16-02-2021 om 05:09

michaela
29-01-2021 om 17:36

Hai Roger, vond het alsnog wel leuk om je te vertellen dat mijn arm helemaal geheeld is.Ik heb jarenlang met een pijnlijke "kalk afzetting" arm gelopen, één behandeling bij jou en klaar! De eerste keer kwam ik bij je met een slijm beurs ontsteking, met 2 dagen weg na jouw behandeling.En nu is de kalkafzetting geheel verdwenen en kan ik mn arm weer gewoon( na jaren) gebruiken.Ben er heel blij mee, groetjes van michaela
Simon ten Kate
20-08-2020 om 15:21

Roger is een aangenaam persoon en zijn behandelingen hebben mij erg goed gedaan. Aanvankelijk ging ik naar hem toe met een specifiek probleem maar de uitwerking van de behandeling ging veel verder.
Dat is niet zo makkelijk in woorden uit te drukken, je moet het zelf ervaren. Wel kan ik zeggen dat ik me rustiger in meer balans voel.

Bedankt Roger!
Jennifer Grenier
08-03-2020 om 13:25

Mijn ervaring bij Roger was bijzonder,
Ik kwam er voor mijn dagelijkse hoofdpijn. Veel geprobeerd en niks dat werkten. Toen ben ik bij Roger langs geweest, ik voelde na de eerste keer al dat dit wel eens kon helpen,het luchten heel erg op en ik had veel meer energie over, want de hoofdpijn nam al je energie af. Het was een opluchting en zeker een aanrader! Dankjewel!!
G.Zwetsloot
05-03-2020 om 11:21

Roger is mijn eerste ervaring met een magnetiseur en het effect die de behandeling op mij gehad heeft is verrassend. Mijn klachten konden niet gediagnostiseerd worden door artsen en onderzoeken. De klachten werden gedurende de 6 behandelingen minder. Het was ook een bijzondere ervaring te merken dat ik lichter in mijn hoofd en vrolijker van de sessies vandaan kwam. Roger is een prettig en toegankelijk persoon waar ik graag naar toe ga.
j.bakker
04-03-2020 om 22:06

Met een vol hoofd en een laag energieniveau kwam ik bij Roger. Na een aantal behandelingen werd ik veel rustiger en voelde ik mij veel beter. Het gaat nu weer uitstekend met mij en ben weer goed in balans. Roger is een prettig mens, duidelijk, helder in zijn benadering en zeer respectvol. Dank je wel Roger Mocht het weer nodig zijn, dan maak ik weer graag een afspraak.
Abby
24-12-2019 om 19:03

Roger,

Dank voor het genezen van mijn klachten.
Ik zeg altijd tegen jou dat er geen specialist of therapeut zoveel bereikt heeft als dat jij hebt weten te bereiken met je gouden handen. Klachten trekken weg en vooral de balans in de energiehuishouding komt terug. Dus niet zo verschrikkelijk moe meer, pijn eindelijk na jaren weg, slapen gaat weer op een natuurlijke manier, medicijngebruik kon stoppen en de algehele conditie wordt sterker. Wonderlijk, maar het gebeurt.
Je weet precies wat wel en wat niet te genezen valt dus geen verhalen maar de werkelijkheid.
Ik ervaar nu wat het is om wezenlijk genezing te voelen en controle terug te hebben over mijn gezondheid. Dank je wel.

Groet,
Abby
Jan Weijers
18-12-2019 om 11:22

Ik kwam in augustus met diverse klachten bij Roger, mede door zijn bekwame aanpak ben ik nu ( december) weer een heel eind op de goede weg.
Roger is een prettig persoon waarbij je je op je gemak voelt en die de tijd voor je neemt
Ik kan hem zeer aanbevelen
Miriana Van Stuijvenberg
10-12-2019 om 19:30

Miriana Van Stuijvenberg

Ik ervaar Roger als een zeer krachtige magnetiseur. Ik heb behoorlijk wat ervaring op het spirituele pad en schuw geen verdieping. De reden dat ik bij Roger terecht ben gekomen is dat ik tot mijn kern wil komen en mijn zielemissie wil herkennen en neerzetten. Dit wil ik op authentieke wijze doen (zonder bemoeienis). Door mij regelmatig te laten magnetiseren laat zich dat steeds meer zien. Roger voelt intuïtief aan als een subtiele aanwijzing wenselijk is en laat het daar dan weer bij. Oftewel: aanbevelenswaardig, ook voor de spiritueel gevorderden.
Tina Nadin
23-04-2019 om 11:19

Ik ben bij Roger geweest op een moment in mijn leven dat mijn hoofd dusdanig vol zat met allemaal ballast uit voorgaande jaren wat ik alleen niet meer op een rij kreeg.
Hier ontstonden allerlei lichamelijke klachten door. Wat Roger voor mij heeft gedaan is mijn hoofd leger maken zodat ik weer helder en geordend kon denken en nadenken ook begon mijn energie weer te stromen.
Wat ik tijdens de eerste sessie voelde was heel erg bijzonder en vergeet ik nooit meer.
In mijn heel leven ben ik nog nooit zo ontspannen geweest en ik heb mij nog nooit zo licht gevoeld lichamelijk en geestelijk een van de mooiere momenten uit mijn leven ik wist niet dat het bestond.
Vergeet niet dat het voor ieder mens anders werkt dit was mijn persoonlijke ervaring.Wat ik je wil meegeven wees jezelf tijdens de sessies en dit kan bij Roger.
Roger dank je wel voor alles.
Astrid
31-01-2019 om 11:37

Dag meneer van der Hout, bedankt dat u onze zoon Antoine behandelt! We zien hem duidelijk opknappen, goede beslissing geweest om hem naar u te sturen. Hij zal nog wel even nodig hebben bij u, er zijn nu eenmaal dingen gaande waar zowel u als wij hem niet bij kunnen helpen. Hoogstens ondersteunen, en dat doet u heel goed! Dus wij zijn u dankbaar. Ik weet, het is uw werk en u krijgt ervoor betaald, maar een ?dank u wel? is toch altijd een leuke bonus,lijkt mij zo. Met vriendelijke groeten, ook namens Antoine zijn vader, Astrid
Joan
10-12-2018 om 14:15

Via FB bij Roger terecht gekomen en daar ben ik erg blij mee.

Ik kwam voor mijn knie die veel pijn deed bij het traplopen en 's nachts veel uitstralende pijn vanuit mijn rug. Roger voelde geen energie stromen vanwege blokkades overal.
Eerst dus die totale blokkades aanpakken voordat hij na een aantal keren toch mijn knie ging behandelen.
Voor de behandeling voelde die knie erg koud na behandeling werd hij helemaal warm. Thuis maar eens proberen de trap op te gaan en tot mijn verbazing geen pijn! Ik geloofde het eigenlijk niet en dus nog maar eens de trap op en ja hoor, geen pijn meer, wonderbaarlijk! Na een paar dagen kwam de pijn wel weer wat terug maar veel minder en geen uitstraling meer vanuit mijn rug. Nu dus verder want de behandelingen van Roger doen mij goed, ik zit beter in mijn vel, ervaar minder stress, slaap beter en ben er zeker van dat ook mijn knie uiteindelijk beter zal gaan.
Dankjewel Roger!
Anneke Stel
29-10-2018 om 17:10

Ik ben ontzettend blij met het resultaat van hèt magnetiseren. Ik kwam met nek en rugklachten bij jouw terecht en nu na 4 behandelingen, voel ik mij weer optimaal. Ik kan nu alweer goed functioneren zonder pijn. Ook andere klachten , zoals brok in mijn keel en dat eten vaak in mijn keel/slokdarm blijft hangen heb je meebehandeld en daar ben ik reuze blij mee, daar ik deze klacht ook al een jaar of 4 had. Het is weer fijn om je goed in je vel te voelen. Je voelt je zo lekker rustig na een behandeling. Ik ben er nog niet maar ik maak natuurlij mijn behandelingen nog verder af, Maar wil je toch even laten weten dat dit een goede keuze is geweest om naar jouw toe te gaan. Ben je nu al dankbaar voor je helende handen.

Groeten Anneke Stel uit Amsterdam
Bibi
16-08-2018 om 12:21

Via internet heeft mijn moeder Roger gevonden en deze had er een zeer goed gevoel bij.
Dit gevoel bleek te kloppen.
Ik had zeer veel geestelijke belemmeringen, waardoor ik lichamelijke problemen kreeg.
Roger heeft mij op zeer professionele wijze goed geholpen.Ik ben er emotioneel een stuk sterker door geworden en kon eindelijk een weg vinden om voor mijzelf op te komen, ook kwamen er doordat ik beter mezelf kon zijn mooie dingen op mijn pad.

2 jaar later nogmaals geweest voor rugklachten. Waar ik normaal een week langer mee liep, was na 1 dag verholpen.

Ik ben Roger hier zeer dankbaar voor. Zelf vind ik het jammer dat mensen zo gesloten zijn voor het geen wat ze niet kunnen zien, maar alleen maar kunnen ervaren.
Ik raad Roger in ieder geval aan in mijn kennissen kring.
John Evers
03-08-2018 om 11:16

Via via ben ik bij Roger terecht gekomen om mijn moeder te behandelen op afstand door middel van haar foto.

Ze is 90 en zwaar dement. Ze woont in een verzorgingstehuis en heeft veel pijn.
Wat precies is niet bekend, want ze kan niet meer praten, maar het lijkt in haar maagstreek te zijn.
Ze is aan het einde van haar leven gekomen en wil graag sterven, maar op deze manier is dat natuurlijk niet leuk en dat heeft ze niet verdient.
Met de hoop haar klachten te verminderen zijn we begonnen met magnetiseer behandelingen bij Roger.

Hierbij een korte update over mijn moeder:

14-06-18
Het heeft blijkbaar gewerkt. Dinsdagmorgen heeft ze genoten van de muziekochtend, iets wat ze anders helemaal niet leuk vindt.
Ze lijkt ook rustiger te zijn en is beter gestemd. Ze is namelijk heel vaak heel onrustig.
.

25-07-18
Het gaat prima met haar. Ze is erg rustig geworden en ze heeft geen pijnklachten meer.
We hadden ons er op ingesteld dat ze in de laatste fase was en dat ze vrij snel zou overlijden.
De behandelingen zouden haar pijn moeten doen afnemen, zodat ze op een prettiger manier naar het einde zou gaan.
Nu echter is ze weer helemaal opgekrabbeld en gaat het veel beter dan hiervoor.
Daar zijn we erg blij mee. We hebben haar zelfs een middagje meegenomen naar Avifauna, waar ze enorm van heeft genoten.
Het is leuk om te zien dat het zo goed met haar gaat.
Gilda Gortzak
24-04-2018 om 15:38

In 2011 een CVA gehad maar na 3 maanden thuis hersteld te zijn ( dat dacht ik ) weer gaan werken eerst op therapeutische basis en daarna gewoon weer 24 uur .
Dat ging dan 6 tot 7 maanden goed en dan kwam de man met de hamer langs , dus weer na de arts en weer onderzoeken en dat ging zo maar door totdat ik in Sept 2017 werdt opgenomen werdt met een hartslag van 156 slagen per min terwijl ik lag teslapen.
Mijn lichaam gaf nu aan stop neem rust anders gaat het niet goed, ik raakte in een Burn-out terecht en kreeg paniek aanvallen was de vertrouwen in mijn lichaam kwijt.

Na de huisarts werdt ik doorverwezen naar een psycholoog maar met een wachtlijst van 10 weken zat ik thuis en kwam nergens meer mijn wereld werdt erg klein, durfde niet bang voor een paniek aanval ,

Na weken van wachten en onbegrip en dikke muren kwam ik via een familie lid bij Roger terecht.
Ik belde woensdag en kon meteen de volgende dag terecht , hij vertelde dat mijn hoofd zo vol zat en dat ik een zware burn-out had.
Roger heeft me geadviseerd om 2 x in de week tekomen en echt ik voelde na 5 behandelingen dat het in me hoofd lichter werdt ( zo voelde het) hij heeft me weer op weg geholpen .
Ik ben er nog lang niet maar Roger heeft me wel een goede zet in die richting gegeven en is ook fijn om te weten dat als ik me weer wat minder voel ik altijd bij hem terecht kan.

Als je net als ik tegen muren aanloop en je lichaam zegt stop , schaam je niet en bel Roger en echt hij heeft mijn geholpen en kan weer beetje bij beetje genieten van mijn leven en werk weer een paar uurtjes.

Roger dank je wel en voor je gave.
Groetjes Gilda
Joyce
18-04-2018 om 17:08

In november 2016 een gecompliceerde heupfractuur opgelopen door een rare val op straat, één klein ijzig stukje dat ik niet had verwacht.

Ik ben zelfstandig ondernemer en help ondernemers o.a. bij re-integratie, dus nu kon ik zelf aan de bak. En het zou lang gaan duren, maar dat wist ik toen nog niet.

Geopereerd en schroeven ingezet. Na zes maanden revalidatie bleek ondanks groen licht van de behandelaar na een second opinion (CT Scan omdat ik nog pijn had) dat de breuk niet goed aan elkaar gegroeid was. Ik had opnieuw een operatie nodig (heupprothese).. Dat was medio juni 2017. Daarna opnieuw 2 maanden niet belasten en daarna weer opbouw van belastbaarheid. Het zou al met al een jaar gaan duren tot ik een soort "eindsituatiie" zou bereiken zei uiteindelijk de chirurg nadat ik tussen de consulten door steeds veel pijn hield en elke keer hoopte dat het eind in zicht was..

In oktober 2017 kwam ik de site van Roger tegen. Ik was moe van alle revalidatie inspanningen en teleurstellingen in het herstelproces. Het ging met kleine ups en grote downs en niemand was er duidelijk over hoe dat kon. Het had allemaal "tijd" nodig. Ik oefende regelmatig op de dag, hield me aan alle adviezen maar het herstel stagneerde leek het.

Ik wilde meer hulp, maar wist niet goed wat. Fysiek was er natuurlijk van alles aan de hand maar op energetische vlak ook. Ik wilde meer hulp en andere hulp. Dus ik op zoek. Via het internet naar een magnetiseur/ of energetisch genezer (- ook al met het idee, -baat het niet, dan schaadt het niet-). Maar dan ... wie is er echt goed? Net als bij artsen moet je zoeken. Gelukkig was er de site van Roger. Helder verhaal en daarbij gaven de positieve referenties de doorslag. Vandaar nu mijn verhaal voor jullie.

Mijn revalidatie ging dus met ups en downs via fysiotherapie en ortho-manuele therapie. Ook werkte ik gewoon door,, zei het op 1/3 van de normale capaciteit. Dat kostte veel energie die ik ook nodig had om te genezen. Het was balanceren.

De hulp van een ervaren magnetiseur om blokkades op te ruimen bleek een heel verstandige keuze. Eind oktober 2017 zijn we begonnen met consulten. Ik kon meteen verschil merken. Ofschoon de pijn en de beperktheid er nog steeds waren werd het allemaal wat lichter om te verdragen en voelde ik me langzaam fysiek en mentaal beter in mijn vel komen,
Het is nu medio april en er is al een redelijk stabiele situatie ontstaan.
Ik kan weer goed lopen en voel me veel beter.

Nu al dank Roger voor je ondersteuning en je gave. Voorlopig blijf ik je consulteren met wat langere intervallen tussen de afspraken.

Ik hoop dat het anderen helpt om dit te lezen en dat ze je zullen bellen voor een afspraak (ook al "geloven" ze niet in Magnetiseurs).

Zoals Johan Cruijff al zei: ""je ziet het pas als je het door hebt!:
En ga me nu niet zeggen dat je niet van Cruijff hield! Pak de telefoon!
Harry Meulenbroek
09-12-2017 om 14:00

In 2014 een knieprothese moeten laten plaatsen na een tweetal jaren pijn en blessures. Herstel en veel revalidatiepogingen bij fysiotherapeut, mensendieck etc. leverde na de operatie niet het beoogde resultaat. Van de vierdaagse van Nijmegen en Alkmaar in 2012 en 2013 een terugval in 2017 tot aan het maximaal haalbare van 1 km naar de supermarkt .
Foute boel in augustus 2017. Zware blessure in de knieholte. Operatie niet mogelijk. Advies van arts dat herstel 8 maanden gaat duren.
Advies van mijn vrouw Willy was om Roger in te schakelen. Letterlijk met wandelstok naar hem gestrompeld.
Nu 14 behandelingen verder!!! Loop iedere ochtend na de koffie een uurtje zonder wandelstok. Perfect. Roger....mijn dank.
Nu nog wat oude stress uit die rotperiode weg laten werken en ik voel me prima. Goede feestdagen toegewenst!!!
Monique Zwebe
29-11-2017 om 19:57

Na een jaar met heel veel verdriet door het verliezen van mijn beste vriendin en mijn oma en me vader die niet goed ging was mijn emmer echt aan het overlopen. Slapen deed ik erg slecht, erg veel hoofdpijn en tegen een burn out aan. Had al wat dingen geprobeerd en wat rustgevende medicatie, maar dat hielp niet echt. Alleen lukte het me niet meer. Toen kwam ik Roger tegen op Facebook, heel lang zitten twijfelen of dit wel wat voor mij is. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb, Roger heeft me echt uit de put geholpen en mij weer goeie energie geven. Mijn man merkte het al na 2 keer dat ik bij Roger was geweest. Zelf had ik het nog niet echt het gevoel dat het beter ging. Maar het slapen ging steeds beter. Dan knap je ook al erg op hoor als je weer goed slaapt. En ook mijn hoofdpijn is nu 90% weg. Ben 2x in de week begonnen bij Roger, en in sept bij hem gestart. Ga nu voor het eerst een week over slaan. Hoe goed is dat. Roger is een hele lieve spontane man en hij heeft heel veel voor mij betekend. Dus echt een aanrader. Roger, je bent een topper.
Ellen
09-11-2017 om 18:48

Nadat ik al enige tijd met rug-, schouder- ,nekklachten en veel hoofdpijn rond had gelopen en dus totaal niet lekker in mn vel zat, kwam ik via facebook bij Roger terecht. Beetje sceptisch begonnen maar na 1 behandeling was ik al overtuigd dat dit me ging helpen. Nu een paar maanden later, zit ik in de afbouwfase en kan ik alleen maar zeggen dat Roger me met alles geholpen heeft, mn overvolle hoofd is leeg en de bekende zandzakken zijn van mn schouders, verder merk ik dat ik dingen makkelijker naast me neer kan leggen, meer energie heb en gewoon lekkerder in mn vel zit. Ik kan het iedereen aanbevelen
Thanx Roger
Stefanie
26-10-2017 om 22:21

Na een jaar vol ellende: burn out door te hard werken en daarna nog twee geliefden verloren, had ik een ernstig slaapprobleem. Uren wakker liggen, piekeren en niet in slaap kunnen komen. Van alles geprobeerd en via via bij Roger terecht gekomen. Roger is een hele vriendelijke, rustige en totaal niet zweverige man. Hij heeft absoluut een speciale gave want na een aantal sessies begon ik het effect al te merken. Het is zo ongelofelijk en ik ben erg blij dat ik eindelijk beter slaap en ook weer veel beter in mijn vel zit! Ik pieker minder en voel me goed, eindelijk na een lange tijd. Ik ben Roger erg dankbaar hiervoor en kan hem bij iedereen aanraden
Petra kuite
12-10-2017 om 12:06

Mijn ervaringen met roger zijn positief. Kwam na een burn out bij hem terecht. De sessies hebben mij goed geholpen! Thanks
Gr petra
Cor Gortzak
07-09-2017 om 17:17

Skieen heb ik nog nooit gedaan en zal ik ook nooit doen.Maar er wordt wel eens gezegd als iemand b.v. een been heeft gebroken en het is genezen,dat hij/of zij alles weer kan doen,zelfs skieen! Toch knap dat je dan ineens kan skieen!!
Dat gevoel heb ik dus ook na de behandelingen van Roger.
Ik had het erg in mijn rug,maar na diverse behandelingen heb ik het gevoel dus,dat ik kan skieen !!
In elk geval kan ik me nu weer fatsoenlijk bewegen en dat is mij heel wat waard.
Bedankt Roger !!
Marja Claus
13-06-2017 om 10:12

Hallo Roger, ik wil je even laten weten dankbaar te zijn dat jij mij geholpen hebt met je je magnetiseergave in een heel moeilijke donkere tijd. Na 8 weken was ik zover dat ik weer licht zag zoals jij mij bij het begin van de behandeling beloofde. Ben echt blij dat ik via een kennis bij jou terecht ben gekomen. Hartelijke groet, Marja
Agnes Baas-Hijman
24-04-2017 om 08:45

In Januari 2017 heb ik contact gezocht met Roger.
Ik kon zeer snel terecht. Al enige tijd voelde ik me lichamelijk en geestelijk niet lekker in mijn vel zitten. Kreeg vage klachten,voelde me futloos en onrustig. De paragnost waar ik al jaren kwam was zeer spijtig overleden en ik merkte dat mijn energie en levensvreugde steeds meer afnam. Samen met Roger ben ik een intensief traject ingegaan. Elke keer dat ik bij Roger was geweest voelde ik me beter en prettiger in mijn vel zitten. Wat overbodig was werd opgeruimd waardoor ik me lichter en vrolijker ging voelen. Ik voelde dat mijn leven en ik zelf weer op de rit werden gezet. Ik ben blij en dankbaar dat Roger in mijn leven is gekomen.
Carla
28-03-2017 om 09:53

Onze jongste dochter van15 maanden had grote problemen met het slapen 's avonds. De ochtend- en middagslaapje geen probleem. Maar 's avonds een groot drama. Ze kon wel een uur lang huilen voordat ze in eindelijk in slaap viel. Via via kwamen wij in contact met Roger. Van hem kregen wij het advies om iedere avond het zelfde ritueel aan te houden en een knuffel in bed. Wij zijn verder 4 x bij Roger geweest voor een behandeling. Nu ligt ze 's avonds 10 minuten te draaien in bed, maar huilt niet meer. Heerlijk wat een opluchting.
Nandra
19-02-2017 om 09:48

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel, een zwaar/vol hoofd, stress en slecht slapen. In december zag ik een advertentie van Roger op FB voorbij komen, en gedacht dat moet ik onthouden, eerst met vakantie. Na de vakantie nog niets vooruit gegaan dus begin januari Roger gebeld en een afspraak gemaakt.Na de eerste paar behandelingen voelde ik al verbetering en nu na 9 behandelingen voel ik me weer heerlijk, geen zwaar/vol hoofd meer, geen stress meer en ik slaap weer de hele nacht door.Ik ga nu de afbouw fase in. Ik raad de mensen met hoofdklachten, stress, concentratie problemen, humeur, dipjes en slecht slapen, neem contact op met Roger en maak een afspraak. Roger bedankt.
Saskia
05-02-2017 om 20:22

Na een paar heftige jaren met grote levensgebeurtenissen (waarin ik wel gewoon vol bleef doorwerken als zelfstandige) voelde ik dat het even echt 'op' was. Natuurlijk had ik het nodige aan pillen, poeders en coaching geprobeerd, maar niets gaf een blijvende 'boost'. Via via kwam ik bij Roger terecht die me fantastisch heeft geholpen. In het begin merkte ik nog weinig (behalve dat ik intens zat te zweten wanneer hij me magnetiseerde), maar al snel begon ik meer energie te voelen. Intussen gaat het stukken beter en heeft zelfs een recente verhuizing geen grote terugslag gegeven. Van alles gaat stukken beter: slapen, concentratie, energie en humeur. Ik zou hem dus van harte aanbevelen.
linda terpstra
27-01-2017 om 19:08

Al een hele tijd van me onder rug en linker schouder. Via fb bij Roger terecht gekomen, eerst nagedacht zal het baat hebben, maar als je niet probeert dan weet je niet of het helpt. 1x geweest en de klachten waren de volgende dag meteen een stuk minder. Dus dat is positief voor de volgende behandeling
Moniek Verbree
19-12-2016 om 21:11

Roger kwam voorbij op fb en ik dacht ga hem benaderen voor info. Behandelingen gehad omdat ik tijdens mijn motorrijlessen erg nerveus was. Heb zeker baat gehad bij zijn behandelingen, dank je wel
Martijn Straathof
13-12-2016 om 19:16

Door een aantal slepende sollicitatieprocessen en privé wat mindere situatie had ik last van 'een zwaar hoofd'. Zelfs mijn vertrouwde uitlaatklep en remedie werkten niet echt meer. Veel buiten geweest maar ook dat haalde het stressgevoel en gevoel van 'vastzitten' niet weg. Met als gevolg nog meer druk in mijn hoofd. Via facebook zag ik de advertentie van Roger voorbij komen en heb snel een afspraak gemaakt. Hij heeft me aangehoord en doorgevraagd naar het - mogelijke - ontstaan van mijn klachten. Na inmiddels tien bezoeken begin ik het resultaat van zijn werkzaamheden heel goed - tot zeer goed - te merken. Ik bruis van de energie, ben super geconcentreerd (met mijn twee linkerhanden ben ik toch maar binnen twee maanden geslaagd voor een opleiding aandrijftechniek). Ik heb rust, slaap goed en heb veel lol en ben weer blij met de mensen om me heen. Dit is een superstap geweest en durf Roger aan iedereen aan te raden met burn-out en/of stressklachten. Ik blijf gewoon iedere week/maand gaan en voel me helemaal top. Roger, bedankt!
Jacomine Wolthaus
20-10-2016 om 16:20

Ik ben bij Roger terecht gekomen via een vriendin. Ik bleef last houden van spanningsklachten nadat ik flink overspannen was geweest. Ik had veel hoofdpijn, spierpijn en krampen door mijn hele lichaam. Ik ben nu 5 maanden verder en ben bijna van mijn klachten af. De spanningsaanvallen zijn veel minder frequent en veel minder heftig. Ik kan weer genieten van mijn gezin en durf weer dingen te plannen zonder dat ik me druk hoef te maken of ik me wel die dag goed genoeg zal voelen. Ik ben van plan om uiteindelijk een keer per maand te blijven komen bij Roger voor een behandeling om te voorkomen dat ik weer terugval, iets wat heel vaak voor komt.
Carla
31-08-2016 om 10:39

Ik kwam bij Roger terecht omdat ik last heb/had van heimwee wanneer ik met vakantie ging. Ik ben voor mijn vakantie hiervoor 4 x bij Roger geweest, en heb een heerlijke vakantie gehad. Helemaal geen last van heimwee, heerlijk gevoel was dat. Dank je wel Roger, je hebt goed werk verricht.
Monique
30-06-2016 om 09:20

Onze zoon klaagde regelmatig over een raar gevoel in zijn hoofd, hij kon minder onthouden zoals hij zelf zei. Hij sliep onrustig en was onzeker.
Na de eerste behandeling zei hij : mijn hoofd voelt helemaal licht en ik ben blij". Geweldig!
Na een paar behandelingen zat hij zichtbaar beter in zijn vel. Ook op school hoorden we positieve berichten én de resultaten verbeterden.
Roger, dankjewel en graag tot ziens!!
Belinda
13-06-2016 om 16:05

Begin April heb ik contact gezocht met Roger ivm angst en paniekaanvallen, die vooral 's nachts optraden. Ik was er behoorlijk slecht aan toe toen ik contact zocht en ik het begin moest ik dan ook 2x per week komen. Nu, 2 maanden later, gaat het ontzettend goed met me. Ik heb nog wel een terugval gehad, maar dat is niets vergeleken met hoe het was voor de behandelingen. Sinds 2 weken ga ik nog maar 1x per week en ik voel me goed. Ik slaap heel goed. Heb sinds mijn zwangerschap van de oudste, die is nu 8 jaar, niet meer zo goed geslapen. Heb meer energie en voel me opgewekter. Ik ben er nog niet maar het gaat de goede kant op en ik heb er vertrouwen in dat alles weer goed komt.
Willy
12-04-2016 om 12:19

De afgelopen twee jaar heb ik last gehad van spierreuma in armen en benen. Hierbij verwijnt alle kracht uit je spieren. Nadat ook nog mijn bekken rechtgezet was, bleef ik heel slecht lopen. Een vriend adviseerde mij contact op te nemen met Roger. Het holistische in zijn behandeling was de doorslag om een afspraak te maken. De klachten die ik had waren divers: ik kon niet meer dan een paar honderd meter lopen. Verder kon ik niet liggen, was stijf, had pijn en was vreselijk moe.
Ik ben nu 2 maanden verder en merk een zichtbaar verschil door de behandelingen. Aanvankelijk was zijn opdracht om energie te sparen om mijn dag goed door te komen. Nu ben ik weer blij, heb weer energie en ik wandel zonder problemen een rondje van 4 km. Ik pak dingen op en heb geleerd met grenzen om te gaan. Verder geeft hij mij waardevolle tips qua opbouw en bewegen. Voor de toekomst ziet het er goed uit!
Monique Metman
17-02-2016 om 16:15

Heb inmiddels 10 tal behandelingen gehad bij Roger en het voelde goed vanaf dag 1. Het is absoluut niet zweverig en dmv van lichte aanrakingen geeft hij energie op de geblokkeerde plekken in het lichaam. Meestal voel ik het direct al verlichten, vooral in het hoofd. Een hele fijne manier van werken en je voelt je 'herboren' als je weer weg gaat. Ik zou het mensen aanraden die veel stress hebben, of even niet lekker in hun vel zitten, net als ik in de tijd. Nu weer blij! DANK JE WEL ROGER
Marko Kramer
29-10-2015 om 19:50

Na een drukke tijd zowel professioneel en privé, met (te) veel aan mijn hoofd, slecht slapen, duizeligheid en concentratieproblemen, ben ik met Roger in aanraking gekomen. Na 2 maanden intensieve begeleiding van Roger, was ik weer helemaal de oude waarbij de klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. In verband met mijn drukke baan, gedrevenheid en moeite om dingen los te laten, heb ik de afgelopen diverse hulpverleners bezocht. Wat mij goed bevalt aan de behandelwijze van Roger is de down to earth benadering, zonder ' zweverigheid ' en directe aanpak. Dit werkt bij mij zeer goed en ik kom regelmatig terug in het kader van onderhoud aan mijn geest. Dank je wel Roger en ik kan iedereen deze aanpak aanraden.
Nadine
10-10-2015 om 14:22

Roger heeft gezorgd voor heel veel rust in mijn hoofd. Ik kan nu eindelijk genieten van de dingen die ik onderneem met mijn gezin en zie vooraf geen beren meer op de weg.
Niels
17-09-2015 om 10:21

Na een best zwaar verlopen scheiding merkte ik dat ik er behoorlijk doorheen zat. Op het privevlak maar ook op mijn werk leek ik mijn scherpte behoorlijk te hebben verloren. Na een aantal behandelingen door Roger ging dat al snel beter. We raakten bij die behandelingen ook aan de praat over mijn knie. Hieraan had ik een behoorlijke blessure die na een jaar fysiotherapie nog steeds niet weg was (eerder het omgekeerde). Roger dacht hier wel iets aan te kunnen doen en dat klopte. Al na een beperkt aantal behandelingen verminderden de klachten. En na anderhalve maand waren en bleven ze weg. Verbazingwekkend en ik ben er erg blij mee.
Martien
10-09-2015 om 21:29

Beste Roger,
Na 5 jaar de deur plat te hebben gelopen bij fysiotherapeuten, manueel therapeuten,podologen en neurologen over de pijn in mijn linker voet, merkte ik na een paar behandelingen door Roger dat de pijn langzamerhand verdween. Achteraf gezien had ik mij 5 jaar eerder moeten laten behandelen door Roger.
Roger bedankt
Elly
05-08-2015 om 22:11

Door een kleine hersentumor, maar goedaardig was mijn wereld op zijn kop gezet. Ik moest keuzes maken en daarna weer terug komen op de vloer. Ik merkte dat ik de weg kwijt was. Door een lieve collega ben ik bij Roger gekomen. Roger heeft mij op afstand via de foto behandeld. Daar ik niet in de buurt woonde en te vermoeiend zou zijn. Ik dacht zou het op deze manier wel kunnen. Ik merkte langzaam dat ik mijn vertrouwen weer terug kreeg. Alleen dat ik dat wel moest opbouwen en niet te snel moest gaan.Mijn lichamelijke energie kreeg ik weer terug en ben ik 1x naar Roger geweest . (Maar ik moest wel af en toe terug gefloten worden). Ik voelde dat ik weer een stap verder was gekomen. Ik werk nu weer voor 100% alleen red ik het niet 8 uur per dag te werken. De uren zijn nu verspreid en ik heb er vrede mee. Ik krijg nog 1x per maand een behandeling van Roger. Dit geeft mij nog meer vertrouwen . Roger dit lange proces heb jij meegelopen en daar wil ik je voor bedanken.
Nadine
29-07-2015 om 10:17

Ons bezoek aan Roger heeft goede resultaten opgeleverd voor ons zoontje van 7 maanden. Hij was erg onrustig met ernstige eczeem klachten welke gepaard ging met veel jeuk. Hij is nu na 8 behandelingen veel rustiger en de eczeem klachten zijn bijna volledig weg.
Katinka slootweg
05-07-2015 om 17:20

Tinitus
Bregje
21-06-2015 om 18:44

Onlangs ben ik bevallen van mijn kleine meisje Benthe. De eerste weken waren rustig, maar na een week of zes begon Benthe veel te huilen. Zo op een gegeven moment echt de hele dag. Nu geloof ik niet in huilbabies. En heb ik een zoontje die onophoudelijk lacht en gewoonweg niet huilt. Dus het kan dus wel heel relaxed gaan allemaal. Met de huilklachten ben ik met Benthe naar Roger gegaan. En nu zat er inderdaad iets niet goed. Een werveltje in haar rug bleek de boosdoener te zijn. Nu snapte ik ook waarom ik haar nooit op haar rug weg kon leggen. Ze had dus last van haar rug. Na een aantal behandelingen gaat het nu heel goed met haar. Ze lacht veel en huilt nauwelijks. Ze vindt het prachtig om nu op haar rug te liggen en spelletjes te spelen! Roger, thx!!! Het gaat nu super!!!
Martine
04-05-2015 om 16:56

In mijn verleden is er veel gebeurt en waren er zaken niet of nauwelijks verwerkt. Samen met de hectiek in mijn leventje en die van een drukke baan werd het mij eind vorig jaar te veel en heb ik een burn out gekregen. Omdat rust niet alleen voldoende was of het praten met een coach heb ik verder gezocht en kwam ik bij Roger. Hier hoef je niet veel uit te leggen, wat heerlijk is en worden de klachten door zijn behandeling beetje bij beetje minder. Soms was ik erg ongeduldig en vertelde hij mij wat je jaren hebt opgebouwd kun je niet zomaar in 2 weken wegnemen. Ik had heel veel last van hartkloppingen, benauwdheid en onrust in mijn hoofd. Mede ook veroorzaakt door nog onverwerkte gevoelens. Op een of andere manier heeft hij de heftige gevoelens weggehaald en kan ik alles weer veel beter aan. Benauwdheid is weg en geen last meer van hartkloppingen.
Het heeft mij weer op de rit gezet en ben Roger ook zeer dankbaar en ik kan hem iedereen aanraden.
Jacquelien
28-04-2015 om 19:44

Jaren geleden ben ik met schaatsen op het ijs gevallen. Achteraf gezien had ik toen rust moeten houden (luisteren naar je lichaam is soms best handig!). Maar goed, je loopt door met verschijnselen van vergeetachtigheid, deze verdwenen na ongeveer een jaar. Maar wat wel overbleef waren mijn nekklachten. Iedere keer als ik over mijn schouder keek met bijvoorbeeld het autorijden, kwam er een enorme tintelling door mijn nek. Roger heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen weken geen pijn meer in mijn nek heb. Hij heeft mij tevens inzichten in bepaalde zaken gegeven, waardoor ik een aantal dingen beter kan begrijpen en accepteren. Roger is niet een zweverig type, je kunt jezelf bij hem zijn. Ik kan iedereen de handen van Roger aanbevelen!

Groetjes,

Jacquelien
Marjolein
24-04-2015 om 08:04

Mijn tinitusklachten zijn sterk verminderd doordat Roger o.a. de stress heeft weggehaald. Ik ben er erg mee geholpen. Dank je wel!
Joost
04-03-2015 om 21:12

Roger heeft mij geholpen om mijn gevoeligheid voor geluid en spanningen van buitenaf onder controle te krijgen. Voor de behandelingen had ik lastig van concentratieverlies bij het minstens geluidje of bromtoon. Op aanraden van mijn zus hebt ik een aantal behandelingen bij Roger gehad en zachter geluidjes zijn nu weer gewoon geluidjes en leiden niet meer tot concentratieverlies bij mij. Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer normaal kan functioneren zowel thuis als op mijn werkt. Bedankt Roger!
Heleen
19-01-2015 om 15:52

Na al een lange tijd niet lekker in me vel te zitten en veel onrust in mijn hoofd mede door schokkende berichten ben ik na een zoektocht via andere therapieën uiteindelijk bij Roger terecht gekomen. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik weer rust in mijn hoofd heb en makkelijker kan omgaan met tegenslagen. Ik durf meer voor mezelf op te komen en nee te zeggen als het mij even allemaal teveel is.
Het is een fijn iemand, die gebruik maakt van zij unieke gave.
Roger ik hoop dat jij op deze manier nog veel mensen mag helpen.
Dank je.
Claudia
15-01-2015 om 16:55

Ik heb jarenlang last gehad van slaapproblemen en stond vaak in de spanningsstand. Door de behandelingen bij Roger slaap ik veel beter en ben ik meer relaxed. Een verademing!!
Fran
02-01-2015 om 13:08

Heb 1 1/2jaar met benauwdheid gelopen en een veel te vol hoofd uiteindelijk kwam roger op mijn pad en dat was zeer aangenaam.
Ben zonder benauwdheid en veel meer ruimte in mijn hoofd erg blij.roger is een oprechte gewone goede magnetiseur .
Hij blijft dan ook zeker in mijn adresboekje staan.
Karin
04-12-2014 om 15:45

Jarenlang heb ik verschillende soorten therapieën ondergaan voor mijn angst- en paniekstoornissen. Wat mij niet veel verder heeft gebracht. Na behandelingen bij Roger ben ik een stuk rustiger in mijn hoofd en kom ik sneller uit mijn paniek. Ook de pijnklachten aan de linkerkant van mijn gezicht voelen na behandeling stukken beter. Ik ben zeer tevreden over hem en vind hem een aardige man.
Rina
04-12-2014 om 15:38

Ik kwam voor pijnklachten in mijn nek na een ongeval en onrust en gejaagdheid in mijn hoofd. Na enkele behandelingen was er al verbetering en uiteindelijk voel ik mij een heel stuk beter. Roger is een goede magnetiseur, waar ik in de toekomst mocht dat nodig zijn weer naar toe zal gaan.
Dirk
01-12-2014 om 12:50

Ik had last van een dood gevoel in mijn kuiten en voeten. Na een aantal behandelingen door Roger is het gevoel weer terug en heb ik weer plezier in gewoon lopen en hardlopen.
Marion
29-10-2014 om 17:03

Sinds juli 2014 kom ik regelmatig voor behandelingen bij Roger. (was voor die tijd bij acupuncturist en fysiotherapeut geweest, met matig resultaat). Ik kwam oorspronkelijk voor rsi klachten, vooral veel last van rechter elleboog, naast het feit dat de klachten langzaam aan het genezen zijn, heeft het magnetiseren mij veel en veel meer gebracht.
Ik heb tot mijn verrassing gemerkt dat het op verschillende niveaus werkt; ook op emotioneel en psychisch vlak. Het werkt diep in op het algemeen welbevinden. Ik had behoorlijk veel last van eindeloos piekeren en negatief denken en na de tweede behandeling was dat al stukken beter, m'n hoofd werd weer rustig, voel me blijer en kijk nu wat luchtiger tegen het leven aan. Dus al met al goede resultaten; verder heeft Roger een prettige persoonlijkheid, behandelt me met respect, is niet zweverig en werkt vanuit zijn hart.
kitty
17-10-2014 om 12:28

Ik ging naar Roger vanwege oa pijn in mijn onderarm, nek. en onrust. Ik heb dat al eens eerder ervaren en het werdt toen zo erg, dat ik niet meer kon werken. Aangezien ik ook wist dat ik dit zelf niet zomaar weg krijg, ben ik naar Roger gegaan. Het heeft mij heel goed geholpen, al na de eerste keer merkte ik verschil en over het algemeen kreeg ik meer rust in mijn hoofd, meer balans, meer blijdschap en ik kon blijven werken. Daar ik wat ver weg woon en een verandering in werk heb, kan ik nu niet meer gaan. Dit is jammer, want ik heb er heel veel baat bij. Heel hartelijk dank Roger
Astrid
22-08-2014 om 14:38

Ik heb COPD laatste stadium met 30 % longfunctie. Ik train wekelijks bij een fysiotherapeut, cardio en krachttraining en gebruik veel medicijnen. Toch waren er dagen dat ik bijzonder weinig lucht had en lichamelijk weinig kon.
Ben vrij sceptisch, maar bereid alles te doen om mijn conditie zo goed mogelijk te krijgen en dus ging ik op zoek. Zo kwam ik bij Roger terecht. Wat ik vooral merk door de behandelingen bij Roger is dat de behandeling erg goed helpt tegen stress, dat heeft uiteraard effect op mijn ademhaling die daardoor rustiger en ruimer wordt. Heerlijk die rust in mijn hoofd en vrijwel direct. Verder kan ik zeggen dat ik sinds de behandeling geen echt slechte dagen meer heb gehad. Mijn COPD lijkt onder controle en stabiel. Ook bij de fysiotraining boek ik vooruitgangetjes en de terugvallen die ik daarbij geregeld had, heb ik sindsdien niet meer gehad. Iedere week presteer ik hetzelfde en soms een klein beetje meer. Als ik klaar ben met de behandeling kom ik zeker weer terug als dat nodig mocht blijken.
Ellen
23-07-2014 om 14:20

Ik ben de vrouw van Jan en ging een beetje op aandrang van hem mee naar Roger.
Ik ben 6 jaar geleden bestraald in mijn oog wegens een melanoom (kanker dus) Dat melanoom is helemaal weg en ik sta nog steeds om de 2 a 3 maanden onder controle van het LUMC.
Een restverschijnsel is een soort vochtbel in mijn oog die maar heen en weer gaat en waardoor ik doodmoe wordt.
Er zijn injecties in het oog gegeven die tijdelijk iets oplosten maar niet echt.. In het LUMC maken ze iedere keer een scan waarop die vochtbel duidelijk is te zien, ook voor leken.
Roger heeft mij ongeveer 6 keer behandeld, hoewel al bij de eerste behandeling de bel verdwenen leek te zijn.
Kort nadien was het weer voor controle naar Leiden. Na het zien van de scan vroeg de arts letterlijk: "Wat heeft u gedaan? De vochtbel is zo goed als verdwenen". Dat was ook goed te zien op de scan.
Verteld over Roger en uitgelegd wat een magnetiseur is en wat hij doet. Zij en haar co-assistent waren meer dan verbaasd. Zij maakten een notitie en zouden het resultaat terugkoppelen in hun overleg. Ze stond overigens niet afwijzend tegenover de behandeling maar drong er op aan toch op controle te blijven komen. Dat zijn we ook beslist van plan.
Roger bedankt.
Jan
23-07-2014 om 14:10

Ik had al tijden last van nek en schouders met een pijnlijke uitstraling naar de linker arm. Vermoedelijk overgehouden aan een val op de weg bij een motorongeluk 3 jaar geleden. Van alles geprobeerd maar niets hielp echt. Ik kwam via Google bij Roger terecht.
Na een paar behandelingen, ik meen 3 of 4, ben ik pijnvrij en nog steeds. Werkelijk een verademing. Later nog eens geweest voor de rechterkant. Die is nu ook weer lekker soepel.
Karin
08-07-2014 om 16:06

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij Roger kwam. Ik had veel last van migraine, pijn in mijn nek en schouders. In eerste instantie klonk het mij erg zweverig en dat ben ik totaal niet, maar omdat ik ook niet mijn hele leven medicijnen wilde slikken tegen migraine en niet met pijn wilde leven (daar vind ik mijzelf op mijn 33ste nog veel te jong voor), heb ik het een kans gegeven.
Roger is alles behalve zweverig. Ik snap nog steeds niet hoe hij het gedaan heeft, maar tijdens de behandelingen voelde is de pijn en stijfheid gewoon uit mijn nek en schouders wegstromen. Ook in mijn hoofd voelde is de rust gewoon 'indalen'. Naast de behandelingen gaf Roger mij ook bepaalde adviezen en leefregels. Daar heb ik me strikt aan gehouden omdat ik merkte dat het hielp.
Dat alles heeft er toe geleid dat ik geen dagelijkse medicijnen meer slik, de mijn nek en schouders niet meer vast zitten, en ik veel meer rust in mijn hoofd, en daarmee in mijn hele leven, heb gekregen. De migraine zal altijd mijn zwakke plek blijven en soms heb ik nog wel een aanval, maar veel minder vaak en heftig dan voorheen. Ik weet nu precies waar het aan ligt en kan de aanval dan ook vaak verklaren.
Ik ben Roger ontzettend dankbaar voor zijn hulp!
Angelique
25-06-2014 om 15:01

Ik had drie maanden last v hele erge hoofdpijn de hele dag door, naar fysio geweest maar dat hielp niet. Via mijn moeder ben ik bij Roger gekomen en ik ben nu helemaal van mijn hoofdpijn af en daar ben ik erg blij mee! Ik raad het iedereen aan!

Groetjes Angelique
Kira
30-05-2014 om 09:38

Mijn dochter van 8 heeft moeite om zich te concentreren, is erg ongeduldig en kan moeilijk haar rust vinden. Na behandelingen van Roger heeft ze het op school fijner en kan ze zich beter concentreren. Ook zegt ze zelf dat ze meer happy is en zich meer ontspannen voelt. Ze slaapt ook veel sneller in en wordt meer uitgerust wakker.
Joyce Buskermolen
14-05-2014 om 09:49

Maanden lang last gehad van hoofdpijn. Bij de fysio en de masseur geweest maar het bleef elke keer weer terug komen.
Ik geloofde in eerste instantie niet zo in een magnetiseur maar aangezien niks hielp ben ik het maar gaan proberen.
En ik ben heel erg blij dat ik dat gedaan hebt want na een paar behandelingen was ik voor 100% hoofdpijn vrij.

Dit is echt de beste behandeling om van je klachten af te komen en daarom raad ik iedereen dit aan!
Annie Schenk
22-04-2014 om 09:23

Na jaren in het ziekenhuis te hebben gelopen en geopereerd ben, hebben ze een fout gemaakt, ze konden me niet meer helpen, ik kon amper lopen me zenuwen zijn beschadigd, Ik zag het leven niet meer zitten. ik ben na Roger toe gegaan en die heeft me geholpen me pijn te bestrijden en me hoofd leeg te maken en nu loop ik weer gewoon en heb veel minder pijn als voorheen en het gaat elke keer een stukje beter. Ik kan weer lekker een wandeling maken en van me kleinkinderen genieten. Me dochter en kleinzoon zijn ook onder behandeling en het resultaat mag er zijn.

Dus ik raad iedereen aan om naar hem toe te gaan want het resultaat is bijzonder, ik heb weer zin in me leven.Bedankt Roger
Ton Bouwmeester
14-04-2014 om 21:53

6 jaar aan het tobben geweest met nek en schouders alle wegen al bewandelt om van de pijn af te komen.
Toen was een magnetiseur mijn laatste hoop, via google bij Roger terecht gekomen.
Ik merkte direct na de 1e behandeling al resultaat, heb nu 6 behandelingen gehad en kan gerust zeggen 90 % pijnvrij gaan nu afbouwen.
Mijn vrouw en dochter zijn ook bij Roger geweest, bij mijn vrouw heeft hij ook al resultaat geboekt maar het gaat niet zo hard als bij mijzelf.
Ik raad hem iedereen aan die man doet wonderen.
Henk Schellevis
09-04-2014 om 10:16

Mijn moeder is 87 jaar. Ze had veel pijn in haar arm, dit kwam vanuit de schouder. Na de nodige medicijnen en spuiten is ze, op mijn advies, bij Roger terecht gekomen. Na een aantal behandelingen ging het steeds beter. Het gaat nu zo goed dat ze vorige week zelf haar balkon heeft schoongemaakt.
De behandelingen hebben hier zeker aan bijgedragen. Een kundig persoon zonder zweverig gedrag en alles voor een nette prijs. Mijn moeder heeft de bezoekjes tevens als plezierig ervaren. Een aanrader!
Ria
06-04-2014 om 13:01

Mijn ervaring bij Roger is dat ik als ik een behandeling heb gehad dat ik mij daar snel weer beter bij voel. Ben ongeveer een jaar onder behandeling en voel mij daar erg goed bij. Er zijn periodes dat ik wat vaker een beroep op Roger doe. maar na een paar behandelingen voel ik mij weer sterker. Ik zou het meerdere mensen aanraden als ze bepaalde problemen hebben.
Pascal
26-03-2014 om 13:41

Ik heb een lange tijd rondgelopen met vage klachten die langzaam steeds erger werden. Het waren voornamelijk onzekere gevoelens, me niet emotioneel stabiel voelen en gevoelig zijn voor van alles uit mijn omgeving.
Ik kan het bijna zelf niet geloven dat slechts na enkele behandelingen deze klachten zo goed als weg zijn. Ik geniet weer volop van het leven, ik zit lekker in mijn vel en bovenal kan ik gevoelsmatig de hele wereld aan.
Dit is het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven met hulp van Roger. Mijn dank hiervoor!!
Jaap
19-03-2014 om 07:22

Een collega raadde mij Roger aan. In eerste instantie was ik zeer scepties maar onder het motto van "baat het niet dan schaadt het niet" ben ik toch naar Roger gegaan. Ik had problemen met slapen, met name de 2e slaap (je wordt na 2 a 3 uur slapen weer wakker en je komt niet meer in slaap omdat je hoofd op hol gaat).. Ik was een adreline junk. Dit is ook een duidelijk signaal dat de balans tussen werk-prive-ik weg is. Ik moest het patroon van de slaaponrust doorbreken, Roger heeft mij hierbij geholpen. Doordat ik wat beter ging slapen kreeg ik weer energie om de balans weer te herstellen.
Bregje
17-03-2014 om 15:01

Nu er dan (eindelijk) een gastenboek is, wil ik graag mijn ervaring delen. Na een aantal persoonlijke klachten heb ik een behandeling bij Roger geboekt. Ik heb Roger nagenoeg niks verteld over mijn klachten en al bij de eerste behandeling wist hij dingen van mij te benoemen die echt niemand anders wist! Waaronder mijn koude voeten. Ik was verbaasd, Maar al snel was ik er toch maar mooi vanaf. Daarnaast kan ik zeggen dat de behandelingen mij persoonlijk heel veel hebben gebracht, zowel voor mij persoonlijk als in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik voel me mentaal veel sterker en de energie in mijn lichaam kwam weer in een goede balans waar een geslaagde zwangerschap het resultaat van was.
claudia Cornelissen
17-03-2014 om 13:47

Ik ben in juli 2013 bij Roger terecht gekomen onder het mom "baat het niet dan schaadt het niet". Bij de eerste kennismaking waarbij hij mij uitlas was ik zo positief verbaasd over de knelpunten die hij mij kon vertellen waar ik mee worstelde en de klachten die dat mij opleverden dat ik in het begin 2 x per week bleef terug komen. Samen met Roger heb ik de weg weten te bewandelen van her beseffen, onder ogen komen, en als laatste en lastigste het omzetten van een aantal belangrijke zaken in mijn leven. Klachten als nek prijn, rugpijn, migraine namen eigenlijk al vrij snel af. Migraine heb ik nog maar 1 x gehad na mijn bezoeken. Mijn lichaam en geest zijn door de stappen die ik heb genomen veel meer in balans en daarmee ook gelijk mijn gezin. Want de onrust in mijn hoofd had zijn weerslag op zo veel meer dan mijzelf alleen. Ik pak nu "mijn"momenten door te sporten et. en hoewel ik nu veel meer rust in mij heb, doe ik eigenlijk nog meer maar nu met plezier. En lukt het niet allemaal.... morgen weer een dag! Soms vraag ik Roger mij of mijn dochter nog even te behandelen omdat het even te druk is geweest of omdat ik gewoon graag wil weten hoe we er voor staan. Ik voel mij er erg goed bij en raad het heel wat mensen aan.

Gastenboek

deel hier uw ervaringen met Magnetiseur Aalsmeer
 
UW EMAIL ADRES WORDT NIET OP ONZE WEBSITE GETOOND
Let op: uw bericht wordt binnen enkele uren geplaatst (dit gebeurt niet direct)
Magnetiseur-Aalsmeer
Magnetiseur Aalsmeer op Facebook
nieuws / tips