Uithoorn, Mijdrecht, Hoofddorp, Amstelveen, De Kwakel, Kudelstaart, Aalsmeer, Nieuwkoop, Hillegom, Haarlem, Heemstede, Nieuw-Vennep, Bovenkerk, Ouderkerk aan de Amstel, Rijsenhout, Leimuiden, Ter Aar, Koteraar, Langeraar, Nieuwveen, Rozenburg, Nes aan de Amstel, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Alphen aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Sassenheim, Lisse.


Geerland 72, 1433 JT Kudelstaart (gemeente Aalsmeer)
KvK 55781187
Magnetiseur-Aalsmeer

Vraag & Antwoord


Wat doet een magnetiseur?


Een magnetiseur verhelpt lichamelijke & psychische klachten. De magnetiseur richt zich op blokkades die lichamelijke en/of psychische klachten veroorzaken. De magnetiseur verhelpt deze klachten door u te magnetiseren. Als magnetiseur behandel ik allerlei soorten klachten, hiervoor verwijs ik u naar “Wat kan een magnetiseur behandelen?” In het “gastenboek” van Magnetiseur-Aalsmeer kunt u ook ervaringen van anderen lezen en zelf uw ervaringen delen.

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid bestaat, en houdt in energie overbrengen en/of geleiden door middel van de handen van de magnetiseur naar delen van het lichaam en geest van de te behandelen persoon welke niet goed doorstromen door blokkades en storingen die zich daar bevinden. Magnetiseren betekent uitwisseling van energieën met als resultaat vermindering en/of verhelpen van de klacht(en). Magnetiseren brengt weer rust en harmonie in lichaam en geest. Bij magnetiseren wordt niet alléén de 'zieke' plek behandeld, maar u, totaal, als mens.

Wat kan een magnetiseur behandelen?


In principe kunnen veel klachten behandeld worden, zowel lichamelijk als geestelijk. Voorbeelden van te behandelen klachten zijn:
burn-out
stress
sportblessures
pijn in gewrichten
nek- en schouderklachten
rugklachten
chronische vermoeidheid
depressie
migraine
allergieën
angstdromen
ademhalingsproblemen
hoge bloeddruk
maag- en darmklachten
eczeem
examenvrees
faalangst
hyperventilatie
hoofdpijn
slaapproblemen
verslavingen
overgewicht

Wat is een Fotobehandeling?

Het is tevens mogelijk iemand te magnetiseren via een foto.

Enkele voorbeelden waar een fotobehandeling zeer geschikt voor is.

Mensen die:
· slecht ter been zijn
· ver weg wonen
· weinig tijd hebben
· op vakantie zijn
· in het ziekenhuis liggen.

Tevens is een fotobehandeling zeer geschikt bij jonge kinderen die moeite hebben om stil te zitten.

Hoe werkt een fotobehandeling? Een fotobehandeling  is genezen op afstand. Ik zoek daarbij contact met de cliënt door middel van een foto van hem/haar. Op deze manier wordt er door mijn geconcentreerde aandacht, geneeskrachtige energie richting de cliënt gestuurd en verminderen/verdwijnen zijn/haar klachten.

Een fotobehandeling begint meestal na een eerste persoonlijke kennismaking. Om tijdens de fotobehandelingen een goed beeld te houden van de cliënt is het noodzakelijk om wekelijks even kort contact te hebben. Hierdoor kan ik de intensiteit van de behandeling verhogen of verminderen.

De foto’s  mogen uit het verleden of heden zijn, het dient een duidelijke  foto te zijn waar de cliënt alleen op staat. Voorwaarde voor een fotobenadeling is wel dat die persoon daarvoor toestemming heeft gegeven. Bij kinderen zijn het de ouders/verzorgers die hun goedkeuring geven.

Hoe lang duurt een afspraak?

Een afspraak duurt 30 minuten..

Moet ik erin in geloven?

Een andere vraag die veel gesteld wordt (of eigenlijk als feit beweerd) is of  je moet geloven in de genezende kracht van magnetiseren. Het antwoord op deze vraag is nee. Over de hele wereld zijn dagelijks vele duizenden magnetiseurs werkzaam. De meeste behandelen, net als ondergetekende, geregeld hele kleine kinderen en dieren die nergens in geloven. Toch zijn er tijdens en na deze behandelingen opzienbarende verbeteringen te zien. Naar mijn mening, en die mening is vrij algemeen onder magnetiseurs, hoef je er dus niet in te geloven. Wel zijn we van mening dat, indien iemand tegen zijn wil wordt behandeld er geen resultaat behaald wordt.

De andere kant van het verhaal is dat men soms magnetiseurs bezoekt met veel te hoge verwachtingen. Sommigen bezoekers zijn al teleurgesteld als ze niet ogenblikkelijk van de soms jarenlange, plagende kwaal genezen zijn. In de praktijk blijkt dat er een periode van behandeling nodig is om de gewenste resultaten te kunnen behalen. Wonderen gebeuren niet zo zelden als we zouden wensen.

Wordt iedereen beter?

Helaas zijn niet alle ziektes te genezen d.m.v. alleen magnetiseren. Het is echter wel zo dat bijkomende klachten (bijvoorbeeld pijnen) bij een bepaalde ziekte verminderd kunnen worden door middel van magnetiseren.

Moet ik me uitkleden tijdens een behandeling?

Nee, uw kleding houdt u aan. Het is tijdens een behandeling van groot belang dat u zich totaal op uw gemak voelt. Anders werpt u een natuurlijke blokkade op wat het magnetiseren tegen zou werken.

Mag ik de medicijnen van de behandelend arts stoppen uit mijzelf of op aanraden van de magnetiseur?

Ik ben een magnetiseur die u helpt op natuurlijke basis, ik ben geen medicus. Ik zal derhalve nooit aansturen op het minderen of stoppen van de voorgeschreven medicatie.

Is de werking van magnetiseren leeftijdsgebonden?

Nee, magnetiseren is niet leeftijd gebonden en werkt ook zeer goed bij baby's en kinderen.

Werkt magnetiseren ook bij dieren?

Ja, magnetiseren heeft een zeer gunstige uitwerking op dieren.

Magnetiseren vs Reiki


Magnetiseren:

De magnetiseur roept de krachtigste helende energie aan van het universum om cliënten te kunnen genezen. Magnetiseren is werken met een gave, dit kan je niet aanleren, daarom kan een magnetiseur de krachtigste energie aan zonder beperkingen. De magnetiseur kan door middel van magnetiseren ook verkeerde energie (blokkades) uit het lichaam van de cliënt halen en er weer goede energie van zichzelf in stoppen om de cliënt te genezen. De magnetiseur  gebruikt tevens zijn gidsen en andere hogere krachten om te weten waar de verkeerde energie (blokkades) zich bevinden, zodat kan hij direct de zwakke plek kan behandelen.

Reiki:


Reiki maakt ook gebruik van energie van het universum. De kracht is afhankelijk van de beoefenaar, echter is deze kracht niet te vergelijken met die van een magnetiseur (natuurlijk aangeboren). Reiki kan iedereen leren d.m.v. het volgen van cursussen, gegeven door een reiki meester. Er zijn 4 niveaus reiki: 1, 2, 3a, 3b. Als je al deze niveaus gehaald hebt ben je een reiki meester. Als je reiki uitoefent geef je universele energie door; je bent een doorgeefluik van de energie naar de cliënt. De genezende kracht hangt ook af van wat de behandelaar zelf aan kan op dat moment, dat kan per persoon verschillen.


Wat is Alternatieve Geneeswijze?

Inleiding


Alternatieve geneeswijze wordt ook wel genoemd: alternatieve geneeskunde, alternatieve behandelingen, complementaire geneeswijze, holistische geneeswijze of niet-conventionele geneeswijze.
'Alternatief' staat tegenover 'regulier' of 'conventioneel'. De term is in Nederland ingevoerd in 1981 toen Prof. Muntendam het rapport Alternatieve Geneeswijzen in Nederland presenteerde. In de politiek en in de medische wetenschap worden deze behandelingen meestal formeel aangeduid met de term "niet-conventionele geneeswijzen".

Principes


In Nederland worden meer dan honderd verschillende alternatieve behandelwijzen uitgeoefend. De meeste alternatieve geneeswijzen en bestaan al veel langer dan de conventionele geneeswijzen die de huisarts of specialisten toepassen. Deze alternatieve geneeswijzen kunnen niet de conventionele geneeswijzen vervangen, maar dienen wel tot ondersteuning of aanvulling ervan. Daarom worden ze ook wel complementaire geneeswijzen genoemd.

Er bestaan vele verschillende soorten alternatieve geneeswijzen. Ze zijn afkomstig uit veel verschillende landen en maken gebruik van diverse technieken. Een aantal basisbeginselen hebben ze echter met elkaar gemeen:

•  Het lichaam beschikt over een zelf herstellend vermogen en kent een natuurlijke stabiliteit;
•  De mens is niet alleen een fysiek mechanisme, maar een complex geheel van lichaam, ziel en geest. Bij de behandeling van ziekten besteden bijna alle alternatieve geneeswijzen aandacht aan al deze factoren. Zij kijken naar de mens 'als geheel'. De term 'holistische geneeswijze' heeft hierop betrekking;
•  Omgevingsfactoren en sociale omstandigheden zijn erg belangrijk. Zij hebben evenveel invloed op ons als onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid;
•  Het is belangrijker om de oorzaak van een probleem te behandelen dan de verschijnselen;
•  Een persoon die zelf verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar gezondheid en die een actieve rol speelt in zijn of haar genezingsproces, geneest sneller en beter;
•  Een goede gezondheid is een toestand van emotionele, mentale, geestelijke en lichamelijke balans.

In de praktijk


Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw bestaat er een groeiende belangstelling voor alternatieve geneeswijzen. Wellicht speelt onvrede over de vele medicijnen en de geavanceerde technologieën van de reguliere geneeskunde hierin een rol.
Veel mensen zijn op zoek naar een natuurlijker manier van leven. Naast de gewone arts bezoeken zij een alternatieve therapeut.
Deze combinatie wordt vaak als heilzaam ervaren, zowel voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid als voor het emotionele welbevinden.

Wetenschappelijk bewijs bij alternatieve geneeswijzen

Vaak worden alternatieve geneeswijzen omschreven als behandelvormen waarvoor wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt. Tegelijkertijd wordt dan de suggestie gewekt dat alternatieve behandelvormen niet werkzaam zouden zijn. Inderdaad is het zo, dat er minder onderzoek wordt gedaan naar effecten van alternatieve behandelmethoden dan van reguliere. Dat wil echter niet zeggen dat een alternatieve geneeswijzen niet werkzaam of ondersteunend kan zijn. Kijkt u maar eens in mijn “gastenboek” voor enkele resultaten.
Wat houdt de alternatieve geneeswijze magnetiseren in ? Hiervoor verwijs ik u naar “Wat doet een magnetiseur ?“.

Magnetiseur-Aalsmeer
Magnetiseur Aalsmeer op Facebook
nieuws / tips